ŽK Osijek: HACCP edukacija za sve subjekte u poslovanju s hranom i hranom za životinje

U Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Osijek nakon što gotovo tri mjeseca nije bilo javnih skupova, zbog koronakrize, vraćaju se poslovne aktivnosti koje obuhvaćaju i okupljanje većeg broja osoba, naravno uz primjenu potrebnih epidemioloških mjera.

Tako će u četvrtak i petak, 4. i 5. lipnja, od 10 do 15 sati, biti održana HACCP edukacija za predstavnike brojnih tvrtki, obrta, OPG-a i ustanova s područja Slavonije i Baranje kojima je u poslovanju važna prevencija u osiguranju zdravstveno ispravne hrane za ljude i životinje. Na edukaciji će biti predstavljeni zakonski uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obaveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisima, praktičnim primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima. Edukaciju će održati dr. vet. med. Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Ovo predavanje trebalo je biti održano u ožujku, ali je odgođeno zbog pandemije. Sada će predavanje biti održano u dva dana, jer je zbog prostornog ograničenja i obveznog razmaka među osobama broj polaznika smanjen na najviše 40.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 × three =