Zlato i srebro za Srednju strukovnu školu Antuna Horvata u Ljubljani

Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo nastupila je 15. veljače 2022. u Ljubljani u na međunarodnom sajmu Više znanja za više turizma (Več znanja za več turizma) za srednje škole, namijenjenom turističkom razvoju mjesta odakle dolazimo i lokalne zajednice, u organizaciji Turističkog saveza Slovenije.

Ovaj 20. sajam je održan pod nazivom MLADI SU ZA SPORTSKI TURIZAM, a tema je bila SPORTSKA ISKUSTVA OBOGAĆUJU TURIZAM MLADIH. Srednjoškolci i studenti dobili su zadatak iznijeti vlastite ideje kako sportsko događanje u svom mjestu začinili turističkom ponudom za mlade, bilo da se radi o natjecateljima, posjetiteljima ili turistima. Srednja strukovna škola Antuna Horvata je prijavila za sudjelovanje projektom „Energija pobjednika.“ U sklopu projekta snimljen je promotivni spot i prezentiran projekt „Energetskih kuglica za sportaše. U projektu su sudjelovali učenici i učenice iz više struka te njihovi nastavnici i nastavnice: fotografi, školska ekipa odbojkaša koja je izborila plasman na državnu završnicu, nastavnici TZK i stranih jezika, učenici i nastavnici iz ugostiteljstva i prehrane i drugi.

U Ljubljani su Školu predstavljali učenici kuhari/kuharice iz trećeg razreda: Slavica Zeko, Marina Pavlović, Lovro Šimundić, Danijel Kranjčec, Jana Kranjčec i Branimir Stojaković. Osim prezentacije proizvoda na izložbenom prostoru, učenici su prezentirali projekt na engleskom jeziku.

Za predstavljanje na sajmu po ocjeni stručnog povjerenstva Škola je osvojila Srebrno priznanje. Međutim, na glasovanju za najbolji promotivni spot Škola je osvojila Zlatno priznanje, čemu je pridonijela i velika potpora djelatnika i učenika, ali i brojnih Đakovčana i Đakovčanki, ne samo u gradu već doslovce širom svijeta koji su glasovali za spot škole. Potporu su dali i škole partneri iz Hrvatske i inozemstva a posebno iz partneri Regionalnog centra kompetentnosti VirtuOsa, koji su financirali nastup Škole u Ljubljani i dali svu potrebnu potporu.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

two × 3 =

Vrijeme danas