Zoran Vinković pozvao gradonačelnika Mandarića i zamjenika Galića da daju neopozivu ostavku

Govoreći o aferi ceste u Širokom polju, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije Zoran Vinković je na konferenciji za medije pozvao gradonačelnika Đakova Marina Mandarića i zamjenika Antuna Galića da daju neopozivu ostavku.

Što će biti kada dođe račun za Mimozu, pita Vinković.

Dodao je i kako je u gradskoj upravi velik broj novozaposlenih od kojih su neki i savjetnici pa se postavlja pitanje što su radili ti savjetnici da naša gradska vlast ima takve “veleumne” poteze kojima šteti Gradu, građanima i gradskom proračunu. Vinković je rekao kako ima još dosta afera o kojima će govoriti kasnije, a izdvojio je Đakovački Pisak koji još uvijek nema table na ulazu i izlazu iz tog mjesta no to nije sve.

Vinković je gradonačenika i njegovog zamjenika pozvao na ostavku jer, kako kaže, ako ostanu još dvije godine na vlasti pitanje je u što će se ovaj grad pretvoriti. Čestitajući građanima Dan županije, pozvao je župana Ivana Anušića da građanima objasni novi model izbornih jedinica prema kojemu je Đakovo u izbornoj jedinici s Koprivnicom. “Osim vlaka i autobusa koji idu u isto vrijeme iz Osijeka, nikakvih dodirnih veza Đakovo nema s Koprivnicom”, zaključio je Zoran Vinković.

Pogoci: 226

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 − one =

Vrijeme danas