Zrinka i Maja Posavec na Nebeskom hvalospjevu

Glazbenice Zrinka i Maja Posavec ove godine nastupit će u Đakovu Nebeskom hvalospjevu, humanitarnom koncertu čiji je cilj pomoć ženama oboljelima od raka dojke. Koncert će se održati u nedjelju, 23. lipnja, u 21 sat na Strossmayerovom trgu, u organizaciji udruga žena za borbu raka dojke “Rozeta”.

Sestre Posavec već su niz godina prisutne na hrvatskoj glazbenoj umjetničkoj sceni s bogatim autorskim i interpretativnim opusom. Na ovom će koncertu Maja Posavec izvoditi pjesme Leonarda Cohena u suradnji sa svojom gitaristom Ivanom Kapecom. Nakon niza vrlo uspješnih koncerata u Hrvatskoj i regiji „Večer sa Cohenom“ u izvedbi Maje Posavec i Ivana Kapeca stiže i pred đakovačku publiku koja će imati priliku čuti vrhunska remek djela Leonarda Cohena koja slušatelje ispunjavaju posebnim emocijama, a koje Maja Posave i Ivan Kapec izvode na svoj umjetnički i kreativan način.

Osim Maje, nastupit će i Zrinka Posavec sa svojim autorskim pjesmama kao i s obradama pjesama koje pripadaju etno glazbi Hrvatske, u pratnji glazbenika Hrvoja Gallera na klaviru i Borne Šercara na udaraljkama.

Za kraj koncerta, sestre Posavec pripremaju malo iznenađenje njihovih zajedničkih izvedbi. Prihod od koncerta namijenjen je za pomoć ženama oboljelima od raka dojke.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five × 4 =